چگونه در طراحی سایت حرفه ای شویم
چگونه در طراحی سایت حرفه ای شویم ، سئوالی که شاید بار ها و بارها ، سال ها پیش از خودم پرسیده بودم.از همان سنین جوانی همواره آرزو داشتم که مالک یک وب سایت باشم و در مراجعات و صحبت هایم با افراد مختلف ، برای معرفی خود ، وب سایت خود را معرفی کنم.
مرحله 1)
چگونه طراح وب سایت شویم
آن زمان ها خاطرم هست که حتی ضریب نفوذ توسعه اینترنت ، به این مقدار هم نبود و شاید خبری از اینترنت موبایل هم به این وسعت و قدرت نبود.شاید آذری جهرمی هم مانند من ، دانشجو بود و مشغول فراگیری دانش و اصول وزارت و مدیریت.
:))
من بر حسب علاقه وارد دانشگاه شدم و فکر می کردم با تحصیل در رشته مهندسی نرم افزار می توانم برای خود سایت طراحی کنم :))
خیال باطلی که پس از 4 سال تحصیل در رشته مهندسی نرم افزار آن را دنبال کردم و هر چه بیشتر واحد های دانشگاه را پاس می کردم ، کمتر به نتیجه می رسیدم.
از نیمه های راه تحصیل در دانشگاه ، با واسطه یکی از دوستان با html/css آشنا شدم و دریافتم که شاید اولین قدم من باید یادگیری html/css باشد.
آن روز ها،منابع آموزشی یادگیری html/css به اندازه امروز نبود و اصلا چیزی به نام کلاس آموزش طراحی سایت یا کلاس آموزش htm/css به معنای امروزی وجود نداشت.
هر طور بود ، html/css را فراگرفتم و تازه دانستم که هیچ نمی دانم!!
شعار نمی دم واقعا ، بعد از یادگیری html/css متوجه شدم که منِ مهدی موسوی ، چقدر چیزی نمی دانم.
ویکی پدیای انگیسی در مورد web designer می گوید
Web design encompasses many different skills and disciplines in the production and maintenance of websites. The different areas of web design include web graphic design; user interface design (UI design); authoring, including standardised code and proprietary software; user experience design (UX design); and search engine optimization. Often many individuals will work in teams covering different aspects of the design process, although some designers will cover them all.[1] The term “web design” is normally used to describe the design process relating to the front-end (client side) design of a website including writing markup. Web design partially overlaps web engineering in the broader scope of web development. Web designers are expected to have an awareness of usability and if their role involves creating markup then they are also expected to be up to date with web accessibility guidelines.
مرحله 2)
چگونه وب سایت را واکنش گرا کنیم
همزمان با قوطه ور شدن من در دنیای جذاب طراحی سایت با html/css ، تلفن های همراه هم آمدندو چالشی ساختند به نام واکنش گرایی یا ریسپانسیو.
حالا مشکل دو چندان شده بود، لازم بود که علاوه بر طراحی وب سایت با html/css ، بتوانم سایت هایی طراحی کنم که واکنش گرا هم باشند.
بوت استرپ ، به آن معنا وجود خارجی نداشت و با ما با استفاده از مدیا کوئری سایت ها واکنش گرا می کردیم.
اعتراف می کنم که مدیا کوئری زیاد بود اما جذاب، دوست داشتنی بود و خواستنی.
الان با وجود این همه کلاس آموزش بوت استرپ که می بینم و خودم تدریس می کنم ، دلم به شدت برای مدیا کوئری دوست داشتنی تنگ می شود.
امروز البته در مسیر واکنش گرایی، کار ساده شده است ، تنها کافی است بوت استرپ را فرا بگیرید که آن هم با شرکت در یک کلاس آموزش ساده ، می توانید به سادگی یاد بگیرید.
مرحله 3)
چگونه در وب سایت حرکت ایجاد کنیم
اسلایدر ها ، دکمه ها، حرکت دلخواه عناصر ، واکنش گرا بودن ساختار عناصر وب سایت با بوت استرپ شاید کمی سخت و شاید حتی غیر ممکن باشد ، برای همین شما نیاز به ورود به دنیای جدیدی دارید به نام جاوا اسکریپت و جی کوئری.
پیچده ، سخت ، جذاب ، دوست داشتنی و خواستنی..
این تعریف من از جاوا اسکریپت است .
در مورد جاوا اسکریپت ، معتقدم که حتی کلاس آموزش جاوا اسکریپت هم مشکل ما را نمی تواند به صورت کامل در این زبان سمت کلاینت برطرف کند و واقعا نیاز به تمرین و تمرین و تمرین ، و تکرار و تکرار و تکرار است.
وقتی جاوا اسکریپت را به صورت حرفه ای یاد گرفتم ، احساس غرور خاصی می کردم ، احساس می کردم چیزی را بلدم که خیلی ها شاید بلد نیستند و شاید حتی نمی توانند از پس آن بر بیایند.
همه چیز در مرحله 3 خوب پیش می رفت تا به غول مرحله آخر رسیدم.
غول مرحله آخر:
چگونه زبان برنامه نویسی یاد بگیریم
من بین asp.net و php به سراع php رفتم و سعی کردم که php را یاد بگیرم و در آن پیشرفت کنم .چرا؟
چون به نظرم php شناورتر از asp.net است و دست من درون آن بسیار باز تر است.
یادگیری php سخت نیست ، اما تمرکز می خواهد.
همیشه در کلاس آموزش php به دانشجویان خودم می گویم که این زبان برنامه نویسی را شوخی و دست کم نگیرند.
چرا؟
چوت واقعا شوخی ندارد.
اگر بتوانید php را در مرحله آخر یاد بگیرید ، شما یک طراح سایت تمام عیار هستید ، طراح سایتی که می تواند اکثر پروژه های وب را به سادگی انجام دهد و علاوه بر کسب در آمد ، لذت خلق یک محصول کاربردی را نیز ببرد.
**توصیه می کنم بعد از php حتما لاراول را نیز فرابگیرید.البته یادگیری فریم ورک لاراول نیازی است که در نهایت اهمیت آن را درک خواهید کرد.
چقدر زمان لازم است تا طراح سایت شویم
سئوال بسیار بسیار جالبی است
اگر به دنبال عدد و رقم هستید ، بین 5 تا 7 ماه تقریبا زمان لازم است تا یک طراح سایت شوید.
اما اینکه چه طراح سایتی و با چه کیفیتی؟
خدا داند!
چون این موضوع به صورت مستقیم به مقدار تلاش و کسب تجربه شما در طراحی سایت بر می گردد.
بیایید با هم جمع بندی کنیم که چگونه طراح وب سایت شویم
مرحله 1» بخواهید – سعی کنید و خسته نشوید!
مرحله 2» یادگیری html5/css3
مرحله 3» یادگیری بوت استرپ
مرحله 4» یادگیری javascript/jquery
مرحله 5» یادگیری زبان برنامه نویسی مانند php یا asp.net
این داستان واقعی تبدیل شدن من به یک برنامه نویس بود ، داستانی که همچنان بعد از ده سال هنوز ادامه دارد.
هنوز زبان های بسیاری است که باید یاد بگیریم ، فریم ورک های زیادی است که با آنها کد بزنم و سایت های زیادی است که باید مطالعه کنم.
هنوز می دانم که چیز زیادی نمی دانم
هنوز برای من در اقیانوس طراحی سایت و برنامه نویسی ، جزیره های کشف نشده زیادی باقی مانده است.
نظراتتون رو با مهر می خونم و به تک تک شون پاسخ می دم.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید ؟در گفتگو ها شرکت کنید!