سرفصل های اکسل پیشرفته چیست
اکسل یکی از هفت مهارت کلاس آموزش icdl و یا دوره آموزشی OFFICE است که جزو کاربردی ترین نرم افزارهای این مجموعه است.اکسل یک نرم افزار صفحه گسترده است بدین معنی که جدولی بسیار بزرگ است که کاربر بنا بر نیاز خود درون هر سلول داده تعریف نموده و یا فرمول نویسی را انجام میدهد.میتوان در اکسل برای هر سلول محدودیت های خاصی را تعریف نمود و یا ظاهر آن را تغییر داد.
امروز در آموزشگاه کامپیوتر پرتو می خواهیم در مورد سرفصل های اکسل پیشرفته صحبت کنیم و بگوییم که سرفصل های چیست و کجا استفاده می شود.
این نرم افزار توسط شرکت مایکروسافت در قالب یک مجموعه نرم افزار اداری به بازار عرضه شد.اکسل برای اموری مناسب است که در آن ها از محاسبات و رسم نمودارها توسط ابزارهای گرافیکی مرسوم است.
اکسل جهت امور محاسباتی ریاضی بسیار ایده آل است و کمتر کسی است که در دنیای محاسبات از اکسل استفاده نکرده باشد.
امروزه برای استخدام در شرکت ها و سازمان ها یکی از مواردی که حتما باید به آن تسلط داشته باشید ،نرم افزار اکسل است.زیرا حتی اگر سازمانی نرم افزارهای حسابداری اختصاصی خود را داشته باشد ،باز هم به انجام محاسبات در اکسل نیاز پیدا خواهد نمود.لذا با یادگیری این مهارت ،میتوانید شانس خود را برای استخدام شدن ،بالا ببرید.
نرم افزار اکسل با برخورداری از قابلیت های بسیار زیادی که دارد ،به همراه یادگیری آسان خود ،آن را به یک نرم افزار مالی ،اداری ،مهندسی ،حسابداری و … تبدیل نموده است.
کاربرد اکسل
همانطور که در ابتدای مقاله نیز عنوان شد ،اکسل شامل جداول و ستون های بسیاری در خود است.اکسل به مانند یک بانک اطلاعاتی عمل میکند به گونه ای که میتوانید در یک شرکت ،اطلاعات مشتریان خود را نظیر نام ،جنس ،تلفن ،محل سکونت ،آخرین خرید ،نوع خرید ،جنس مورد نظر مشتری و … را دخیره نموده تا در صورت نیاز با یک جستجوی کوچک به تمامی اطلاعات وی دسترسی پیدا نمایید.علاوه بر این میتوانید تمامی اطلاعات یک کارخانه را در این نرم افزار دخیره تا در زمان انبار گردانی ،جستجوی موجودی فتعیین مدت انقضای یک محصول و … اطلاعاتی بدست آورید.
شرکت های تولیدی نیز میتوانند از اکسل بر تولیدات خود نظارت داشته باشند.بدین منظور میتوانند میزان تولیدات خود را و از طرف دیگر میزان فروش و هزینه های خود را طی یک دوره ثبت نموده و توسط نمودارهایی که در اکسل میتوان ثبت نمود ،میزان فروش لحظه ای و میزان سود و زیان خود را محاسبه نمایند.
علاوه بر این موارد ،اکسل نرم افزاری است که در صورت عدم برخورداری از نرم افزارهای حسابداری میتوانید از این نرم افزار برای انجام امور حسابداری و حسابرسی به مشتریان خود از آن بهره مند گردید.
و اما مباحثی که در کلاس آموزش اکسل تدریس میگردد شامل چه مواردی است؟
در ادامه به ذکر این مباحث میپردازیم.
سرفصل کلاس آموزش اکسل پیشرفته
- مباحثی شامل شروع کار با نرم افزار اکسل
- آموزش استفاده از داده ها و کار با حداول
- چگونگی انجام محاسبات بر روی انواع داده
- آموزش ایجاد تغییرات در ظاهر کتاب
- اعمال انواع فیلترها برای کار با مواردی خاص و سلول های مورد نظر
- مرتب کردن و جمع بندی داده ها
- ترکیب نمودن انواع داده ها از منابع مختلف
- تحلیل داده ها و سری داده های جایگزین
- اضافه نمودن انواع گرافیک و نمودارها
- استفاده از جدول های محوری و نمودارهای محوری
- فرمول نویسی بصورت ترکیبی
- فرمول نویسی بصورت عطفی
- فرمول نویسی جدا سازی متن ها
- فرمول نویسی آرایه ای و نحوه انجام محاسبات حلقه ای در سلول ها
- فرمول های جستجو و ترکیب نمودن آن ها با یکدیگر
- معرفی توابع مهم در اکسل و کاربرد آن ها در فرمول نویسی
- توابع بانک های اطلاعاتی
- معرفی فرمول های متنی و کاربرد آن ها
- توابع منطقی و ترکیب آن ها با یکدیگر
- کد نویسی در Format Cell
- فرمول نویسی برای عملیات شرطی
- شمارش سلول ها در حالات مختلف
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید ؟در گفتگو ها شرکت کنید!